»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Concursul regional interdisciplinar „FIRMA DE EXERCIŢIU, O RAMPĂ DE LANSARE ÎN CARIERĂ”, ediţia a VIII-a

Concursul regional interdisciplinar „FIRMA DE EXERCIŢIU, O RAMPĂ DE LANSARE ÎN CARIERĂ”, ediţia a VIII-a

22/1/2020
ANUNȚ

     Concursul regional interdisciplinar „FIRMA DE EXERCIŢIU, O RAMPĂ DE LANSARE ÎN CARIERĂ”, ediția a VIII-a, organizat în parteneriat între Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca SE AMÂNĂ din data de 14 martie 2020 pentru perioada 25 aprilie 2020 – 9 mai 2020. 

     Notă: Târgul se va desfășura folosind mijloacele de comunicare TIC (online/skype/google duo/video etc.), devenind astfel primul târg, cu premii, desfășurat doar în mediul on-line.


COLEGIUL TEHNIC „ALESANDRU PAPIU ILARIAN” Zalău organizează, în data de 14 martie 2020, Concursul regional interdisciplnar„FIRMA DE EXERCIŢIU, O RAMPĂ DE LANSARE ÎN CARIERĂ”, ediţia a VIII-a, eveniment propus spre înscriere în CAER 2020,  domeniul interdisciplnar.
În cadrul concursului va avea loc târgul firmelor de exerciţiu cu PARTICIPARE DIRECTĂ.
Pot participa la târg doar firmele de exerciţiu (primele 50 de firme înscrise) care sunt înregistrate la ROCT în anul şcolar 2019 – 2020 şi doar cele care respectă paşii de înscriere la târg.

 

 

Înregistrarea participării la târg se face în perioada 13 ianuarie 2020 – 14 februarie 2020 prin e-mail la adresa targFE_API@yahoo.com sau lucia_costea_st@yahoo.com, pe baza formularelor de înregistrare pentru târg (anexa nr. 1). Termenul limită de trimitere a formularului de înregistrare în format WORD, apoi listat, semnat, ştampilat şi scanat PDF este data de 14 februarie 2020. Tot în perioada de înscriere vă rog să trimiteţi spre evaluare materialele specifice secţiunii D şi E (conform datelor din regulamentul de concurs). După această dată firmele de exerciţiu nu mai sunt acceptate a participa la târg.  Acestea vor fi contactate prin e-mail până la data de 14 februarie 2020.
În aceeaşi perioadă, după confirmarea înscrierii la târg din partea echipei de proiect de la Zalău, va trebui să vă înregistraţi şi pe o platformă creată la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din localitatea Cluj-Napoca, accesând linkul:
http://automatizamromania.ro/jobrouter/index.php?jr_instance_id=4&cmd=PublicStart&ps=b49fb8968c91c9fc62c7cf93fac3455a&username=webuser
În această ediţie, toate activităţile specifice târgului se desfăşoară în incinta Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din localitatea Cluj-Napoca, Strada Teodor Mihali, nr. 58-60, Cluj-Napoca, cod poştal 400591, holurile principale de la subsol, parter şi etajul 1.

Pentru evitarea aglomeraţiei în zona expoziţională, pe durata desfăşurării târgului regional, fiecare firmă de exerciţiu participantă, va fi reprezentată la stand de maxim 5 elevi şi profesorul coordonator.
Secţiunile de concurs sunt:

  • A. Secţiunea  ,,Cel mai bun stand expoziţional”

  • B. Secţiunea   ,,Cel mai bun catalog”

  • C. Secţiunea  ,,Cel mai bune materiale promoţionale”

  • D. Secţiunea  ,,Cel mai bun site WEB”

  • E. Secţiunea   ,,Cel mai bun spot publicitar”

  • F. Secţiunea  ,,Cel mai bun manager’’

Premiul special al UBB ,,Excelenţa în afaceri,” va fi acordat firmei de exerciţiu care va impresiona prin abilităţi antreprenoriale deosebite.

 
 Programul târgului ziua de 14 martie 2020
          08.00 - 09.00 – primirea participanţilor; Predarea calalogului şi a materialelor promoţionale spre a fi evalute;
          09.00 - 11.00 – amenajarea spaţiului expoziţional;
          11.00 - 11.30 – deschiderea oficială;
          11.00 - 14.00 – derulare competiţii;
          14.00- 15.00 – masa de prânz;
          15.00 - 17.00 – activităţi în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor;
          17.00 - 18.00 – festivitatea de premiere;
          18.00 - 19.00 – dezafectarea şi predarea spaţiului expoziţional.
 

Cu privire la cazarea elevilor şi a profesorilor din firmele de exercitiu participante la târg vom reveni cu alte informaţii ulterior, de aceea avem rugămintea de a urmări atât site-ul şcolii cât şi site-ul proiectului http://aubb.granturi.ubbcluj.ro/

 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să răsfoiţi regulamentul de concurs şi fişa de înscriere la târg.

 

Am fi bucuroşi să ne onoraţi cu prezenţa!
Vă aşteptam cu drag!!!

 

Echipa de proiect

 Persoana de contact,
Prof. Costea Lucia
lucia_costea_st@yahoo.com
Tel: 0747 050 346

 

Documentele referitoare la Concursul regional interdisciplinar „FIRMA DE EXERCIŢIU, O RAMPĂ DE LANSARE ÎN CARIERĂ”, ediţia a VIII-a, pot fi descărcate de mai jos:


  • Regulamentul Concursului regional interdisciplinar „Firma de exerciţiu, o rampă de lansare în carieră”aici
  • Formularul de înregistrare, word_aici şi pdf_aicihttp://www.apizal.ro/viata-scolii/noutati/tfe-viii-2020