»
Despre noi » Cuvântul directorului

Cuvântul directorului


img     Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău a fost, este și va fi una dintre instituțiile de prestigiu ale învățământului sălăjean. Având o istorie bogată, o bază materială demnă de invidiat și, înainte de toate, un corp profesoral foarte bine pregătit, C.T API – așa cum ne place să-i spunem, este pregătit să facă față noilor provocări.

    Atractivitatea de care se bucură școala noastră în rândul absolvenților clasei a VIII-a se datorează unei oferte educaționale echilibrate, ce îmbină profilele teoretice cu cele tehnologice, fiecare elev găsindu-și locul la una dintre filierele, domeniile sau specializările oferite. Trebuie amintite aici și rezultatele foarte bune obținute la diferite concursuri.

   Credem cu tărie că un învățământ performant presupune un parteneriat între cadre didactice, elevi, părinți, agenți economici și autorități locale. Doar împreună putem face ca renumele de care se bucură astăzi Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău să se mențină și în viitor. Noi, „Familia API” vom face tot ceea ce ne stă în putință, cu resursele de care dispunem, pentru atingerea acestui deziderat!


 
Director, profesor Marius-Mirel Matyas

img
     Am convingerea că, în această etapă din dezvoltarea societății, învățământul are nevoie de licee de specialitate performante.

     Majoritatea adulților recunosc faptul că perioada liceului ocupă un loc important în amintirile lor. Este important să-ți amintești că ai absolvit un colegiu renumit, într-o clasă cu o specialitate de top, că ai avut colegi buni care s-au realizat, profesori bine pregătiți de la care ai învățat nu numai conținuturile disciplinei, ci și lucruri importante pentru viața reală.

     Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” oferă posibilitatea formării unor astfel de amintiri: elevi performanți și absolvenți realizați, cadre didactice de calitate care cunosc problemele specifice adolescenței, specializări de top, spații de învățământ primitoare, bază materială modernă.
 
 
Director, profesor Ioan Lung
(septembrie 2012-august 2020)