»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Săptămâna legumelor şi a fructelor donate

Săptămâna legumelor şi a fructelor donate

3/12/2019

„Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”, desfăşurată în perioada 25-29 noiembrie 2019 la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, a fost încă un prilej pentru elevii noştri de a arăta că le pasă de ceilalţi şi se pot mobiliza într-un timp record. Comisia SNAC, responsabilă cu Strategia Naţională de Acţiune Comunitară, a fost cea care a iniţiat evenimentul, coordonat de consilierul şcolar Aniela Lung, cu ajutor din partea elevilor liceului și  a Consiliul Școlar al Elevilor: Cîmpan Alina Denisa, Pop Raluca și Costelaș Denis,  s-au  ocupat de acţiune, sub îndrumarea preşedintelui Consiliului, Mărcuș Paul-Florin.
Toata activitatea a avut ca și plan de acțiune, întocmit cu o mare seriozitate de către elevii colegiului, strângerea de fonduri și/sau strângerea de alimente neperisabile, care au fost adunate în depozitul cantinei liceului.
De aici, cu ajutorul doamnei Angela Pop,  s-a realizat, activitatea de donație  către  familiile nevoiașe, aflate în cartierul Ortelec,  persoanele care au beneficiat de donații fiind:

  • Pop Viorica, 97 de ani, fiind izolată de cartier

  • Păcurar Onuța, 93 de ani, fiind imobilizată la pat

  • Duma Florica, 93 de ani

  • Covaci Anica și Covaci Maria, având 91, respective 90 de ani, împreună cu nepoata lor.
     

Mulţumim, copii de la API! Ne faceţi iar mândri de voi!


Foto: Denis Costelaș (clasa a X-a A)

Pentru mai multe imagini accesaţi pagina de facebook.

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.