»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Săptămâna legumelor şi a fructelor donate

Săptămâna legumelor şi a fructelor donate

25/11/2018
„Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”, desfăşurată în perioada 19-23 noiembrie 2018 la Colegiul Tehnic API, a fost încă un prilej pentru elevii noştri de a arăta că le pasă de ceilalţi şi se pot mobiliza într-un timp record. Comisia SNAC (în învăţământ există o obsesie a iniţialelor – cu cât mai multe, cu atât mai bine), responsabilă cu Strategia Naţională de Acţiune Comunitară, a fost cea care a iniţiat evenimentul, coordonat de consilierul şcolar Aniela Lung, iar din partea elevilor, Consiliul şcolar al Elevilor s-a ocupat de acţiune, sub îndrumarea preşedintelui acesteia, Andrei George Orţan.
Deşi s-a început timid, după „electroşocurile” administrate de Andrei Orţan şefilor claselor şi, de la aceştia, la elevii claselor (uituci, iar nu dezinteresaţi), pungi întregi de fructe, legume, zahăr, ulei s-au adunat la Cantina şcolii.
De aici, cu ajutorul doamnei Angela Oros, au luat calea îmbibată de noroi („tină”, neaoş ardeleneşte) a Ortelecului, ajungând la o familie nevoiaşă, ai cărei copii s-au bucurat autentic şi inocent la vederea produselor.
Mulţumim, copii de la API! Ne faceţi iar mândri de voi!


Text: Cristian Man,
Fotografii: Oros Angela, Man Cristian

Precizăm că avem acordul celor implicaţi pentru folosirea numelor şi imaginilor în care apar.
 

Pentru mai multe imagini accesaţi pagina de facebook.

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.