»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Poți să fii și tu un MOȘ CRĂCIUN

Poți să fii și tu un MOȘ CRĂCIUN

18/12/2018

„Hristos se naște slăviți-L !”
 
 În urma Acțiunii Caritabile „Poți să fii și tu un MOȘ CRĂCIUN" 2018, desfășurată în perioadă 10-14.12.2018 în Colegiul „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, în seara de 17.12.2018, înainte exact cu o săptămână de Sfânta Seară de Crăciun, 18 elevi de la API împreună cu subsemnatul au vizitat copiii  și adolescenții din Complexul de Servicii Sociale nr. 2 din Zalău (căsuța de pe strada Andrei Mureșanu) colindând și donând copiilor pachete cu alimente, cărți, haine, jucării, încălțăminte și dulciuri.
Bucuria celor vizitați a fost fantastică, fascinantă, ei așteaptând cu drag reîntâlnirea cu elevii de la CT „API” Zalău.
Lecția de viață la care au fost părtași elevii de la API i-a făcut încă o dată și mai buni, empatici, spirituali, înălțați sufletește și le-a adus o plus valoare existențială.   
 Așteptăm cu toți ca dragostea să triumfe în lume tot mai mult pentru bunăstarea sufletească a tuturor !
 Mulțumim pe această cale tuturor celor care au donat câte ceva .... fiind fiecare din cei ce au dorit câte un Moș Crăciun, astfel s-a adus bucurie celor mai încercați de situația vieții.   
 Bunăstarea sufletească și zidirea spirituală a elevilor participanți a fost una enormă, învățând că Dăruind vei dobândi".   
 Elevii participanți împreună cu dascălii lor de disciplina religie urează tuturor Sfinte Sărbători binecuvântate, liniștite și cu alese împliniri spirituale de Crăciun 2018, de Anul Nou 2019, de Sfântul Vasile cel Mare, de Bobotează și de Sfântul Ioan Botezătorul.
 
 „Hristos din Ceruri Înălțați-L!"
 

 Cu reverență,
 Prof. Dan Adrian Avram

 

Imaginile au fost furnizate de prof. Dan Adrian Avram (Ǝacord)

Pentru mai multe imagini accesaţi pagina de facebook.

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.