»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » A.P.I. modelează succesul

A.P.I. modelează succesul

9/11/2022

     Miercuri, 9 noiembrie 2022, în cabinetul de matematică „Ioan Mocan” a avut loc o nouă activitate din cadrul proiectului „Punți peste generații” coordonat de doamna profesoară Zinia Matyas. Sub genericul „A.P.I. modelează succesul”, a avut loc întâlnirea dintre domnul profesor Man Adrian – absolvent al Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău,  promoția 2001, actualmente profesor asociat al Universității din Regensburg (Germania) – și elevi din clasele a XII-a A, a XII –a E și a XII-a H.
     Evenimentul a fost organizat de către prof. Mirel Matyas și prof. Vasile Sîrb. S-a discutat despre sistemul de învățământ românesc comparativ cu sistemul de învățământ german, din perspectiva absolventului de liceu.  Domnul profesor Man Adrian i-a încurajat pe elevii noștri să-și urmeze visul, prin urmarea unei instituții de învățământ superior.
     A fost o altfel de lecție, una motivațională, în care a fost promovat dialogul non-formal dintre profesor și elev. Credem că prin astfel de întâlniri, le putem oferi elevilor noștri modele demne de urmat.

 

A consemnat, prof. Mirel Matyas


Credit foto: prof. Zinia Matyas

Pentru mai multe imagini accesați pagina de facebook

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.