»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Concursul „Premiile CFA” lansat la Colegiul Tehnic „A.P.I.” Zalău

Concursul „Premiile CFA” lansat la Colegiul Tehnic „A.P.I.” Zalău

14/11/2017

Concursul „Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri” a ajuns la ediţia a IV-a. Această competiţie se adresează elevilor de liceu (clasele IX-XII) din 16 judeţe din Transilvania şi regiunea de N-V. Invitaţia de participare la acest concurs a fost lansată astăzi elevilor de la liceul nostru, ca în fiecare an, de către domnul Pascal Fesneau - consul onorific al Franţei la Cluj. La această întâlnire au participat elevi, profesori, elevii câştigători ai premiului I de anul trecut la secţiunea ecoindustrie - Sergiu Bogdan şi Ciprian Miere din clasa a XI-a H. Aceştia au prezentat colegilor proiectul câştigător.
Domnul Pascal Fesneau le-a vorbit elevilor despre frumuseţea limbii franceze dar şi despre utilitatea acesteia în mediul de afaceri.
Cele patru domenii propuse în acest an sunt: industrie, aeronautică, sănătate/mediu, scurt-metraj. Informaţii despre dosarul de participare, domenii, criterii, premii sau alte detalii referitoare la concurs se pot găsi pe: www.premiilecfa.ro. Termenul limită de depunere al dosarelor este 28 februarie 2018. Vă dorim inspiraţie şi mult succes.
                                                           

prof. Ana Daciana
 
Credit foto: Petriş Alexandru (clasa a XI-a H), prof. Matyas Mirel

 

Pentru mai multe imagini accesaţi pagina de facebook.

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente