»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Trofeul Radu Mircea

Trofeul Radu Mircea

20/5/2024

     După o jurizare, nu chiar ușoară, am ajuns la momentul în care, pentru al patrulea an consecutiv, anunțăm câștigătorul concursului Trofeul „Radu Mircea”. Felicităm toți elevii care au aplicat în acest an școlar, cu toții au participat la activități frumoase, au acumulat experiență, dar, în final, există un singur câștigător.
 
     Ediția din acest an școlar este câștigată de eleva Hațegan Ioana-Elena din clasa a X-a D.
 
     Ioana și-a propus ca în acest an să își depășească limitele și temerile, prin implicarea directă la orice activitate sau proiect care i-a stârnit curiozitatea și interesul. Astfel, a fost voluntar în echipa de robotică „Brainstorms”, a făcut parte din echipa de redacție a revistei școlii „Vitralii”, a participat la o serie de activități care i-au pus în lumină latura artistică, și nu numai (proiectul „Săptămâna Mondială a Spațiului Cosmic”, concursul „Copilăria, lumea de poveste”, activitatea „Pacea pentru planetă. O planetă a păcii”). Au fost, apoi, implicări în cadrul proiectelor „Ziua Francofoniei” și „PI-Day”, participări la concursul inițiat de Asociația Universul Educației Știință-Tehnologie-Performanță-S.E.T.U. și la concursul „Alege! Este dreptul tău”, … participare la proiectul județean „Să învățăm să trăim sănătos” etc.
 
     Sunt doar câteva dintre activitățile în care Ioana s-a implicat, considerând că, pe lângă faptul că îi este oferită minunata șansă de a cunoaște persoane noi cu interese similare, oportunitatea de a dezvolta repertoriul propriu de calități sau aptitudini reprezintă o adevărată cale spre cunoaștere.
 
Felicitări, Ioana!
 
Trofeul va fi înmânat cu ocazia festivității de încheiere a cursurilor claselor IX-XI, profil tehnologic.


 

A consemnat, prof. Matyas Zinia
 

Foto: Hațegan Ioana-Elena (arhiva personală)

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul 
Activităţi/Evenimente.