»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Decernarea Premiului „Ioan Mocan”

Decernarea Premiului „Ioan Mocan”

28/6/2024

     Dincolo de provocări și emoții, concursurile școlare sunt în tradiția școlii românești o rampă de afirmare pentru elevii capabili de performanțe. Un premiu, o diplomă, o medalie obținută, răsplătesc eforturile depuse și devin un motor motivațional în dezvoltarea intelectuală, în creșterea stimei de sine și încrederii în propriile forțe susținând astfel dorința participării la competițiile viitoare.
     Ambiția, perseverența, curajul, determinarea și pregătirea suplimentară, asistată și coordonată de prof. Opriș Adonia, i-au permis elevei PODINA DARIA-BIANCA din clasa a IX-a C, profil tehnologic, specializarea servicii, să obțină Premiul I la etapa județeană și Medalie de Bronz la etapa națională (locul 7 pe țară) a Concursului Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” în anul școlar 2023-2024.
     Astăzi, 28 iunie 2024, în cadru festiv, eleva a fost felicitată de către conducerea Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, iar domnul Remus Mocan și doamna profesoară Opriș Adonia i-au înmânat Premiul „IOAN MOCAN”.

 

A consemnat, prof. Adonia Opriș
 

Credit foto: prof. Mirel Matyas

Pentru mai multe imagini accesați pagina de facebook

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.