»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Decernarea Premiului „Ioan Mocan”

Decernarea Premiului „Ioan Mocan”

23/6/2023

     Una din frumoasele tradiții ale Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău constă în acordarea, la sfârșitul fiecărui an școlar, a Premiului „Ioan Mocan” acelui elev care s-a remarcat prin rezultate deosebite la matematică sau informatică la olimpiade și concursuri școlare.
     În doi ani consecutivi, 2021-2022 și 2022-2023, eleva Magyar Mihaela-Romina s-a clasat pe locul I la etapa județeană a Concursului Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”, participând, astfel, la etapa națională a acestui concurs.
     Punctajele bune obținute în acest an școlar ne permit să acordăm acest premiu elevei Magyar Mihaela-Romina din clasa a XII-a E, profil tehnologic, specializarea servicii. Eleva a fost pregătită și coordonată de doamna profesoară Opriș Adonia.
     Premiul „Ioan Mocan” a fost acordat astăzi, 23 iunie 2023, cu ocazia festivității de premiere a elevilor claselor IX – XII, în prezența domnului Remus Mocan, care finanțează acordarea acestui premiu.

     Mulțumim domnului Remus Mocan pentru că sprijină, an de an, catedra de matematică-informatică a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”!

     Felicitări absolventei Magyar Mihaela-Romina!


 

Au consemnat, prof. Adonia Opriș și prof. Mirel Matyas


Credit foto: prof. Mirel Matyas

Pentru mai multe imagini accesați pagina de facebook
                               

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.