La Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”, Zalău s-a desfășurat luni, 7 martie 2022, o nouă activitate din cadrul proiectului județean ,,Să învățăm să trăim sănătos”!
Scopul activității are în vedere formarea deprinderilor de alimentaţie sănătoasă şi dezvoltare armonioasă în rândul elevilor, concomitent cu implicarea activă a părinţilor pentru consolidarea comportamentelor sănătoase.
Tema activității a fost ,,Gastronomie fără E-uri-Siguranța alimentară”, activitatea având ca invitat un specialist în domeniul nutriției, pe doamna nutriționist-dietetician Bianca Ghiuruțan.
În cadrul acestei activități atât elevii cât și profesorii prezenți au fost informați despre necesitatea adoptării unui stil de viață sănătos și a unor diete alimentare diversificate, echilibrate și sănătoase, cu cât mai puține alimente procesate, cu scopul întăririi sistemului imunitar.
Echipa de proiect
Imagini furnizate de prof. Crina Dehelean
Pentru mai multe imagini accesați pagina de facebook
Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.