»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Eu și cariera mea

Eu și cariera mea

9/3/2024

Powered by Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău în parteneriat cu TenarisSilcotub
 
     În data de 7 martie - TenarisUniversity și-a deschis porțile pentru a doua activitate din proiectului educativ „Eu și cariera mea”, un atelier de orientare în carieră pe baza unui panel de discuții, creat special pentru colegiul nostru. 94 dintre viitorii noștri absolvenți au răspuns pozitiv invitației  primite de la TenarisSilcotub.
     Activitatea a oferit elevilor noștri oportunitatea de a interacționa cu specialiștii companiei din domenii diverse de activitate. Membrii panelului de discuție au răspuns la întrebări interesante și curiozități privind studiile potrivite, deciziile de orientare în carieră și profesiile TenarisSilcotub. Interacțiunea a conturat un itinerariu profesional cu experiențe autentice și utile pentru orientarea viitorilor absolvenți.
     Trainer-ul, Madalina Hodorog, a încheiat ziua, cu energie, voie bună și tips &tricks utile într-un interviu și în realizarea unui CV potrivit pe care viitorii absolvenți vor trebui să-l întocmească atunci când vor lua decizia de a ocupa un loc pe piața muncii.

 

A consemnat, prof.Crina Dehelean


Imagini furnizate de prof. Crina Dehelean

Pentru mai multe imagini accesați pagina de facebook

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.