»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Expoziții dedicate aniversării API 75

Expoziții dedicate aniversării API 75

8/12/2021

     În Centrul Expozițional API, au fost vernisate două expoziții, dedicate împlinirii a 75 de ani de la înființarea școlii noastre.

     Expoziția „Pași în trecut, pași în viitor”, realizată de doamnele profesoare Manuela Sabou și Klára Alexuțan reușește să aducă în atenția vizitatorilor elemente ce țin atât de trecutul școlii (fotografii, lucrări realizate de către elevi, materiale didactice folosite în urmă cu 30-40 de ani), cât și de prezentul și de viitorul acesteia (materiale realizate prin imprimare 3D). Au fost expuse, printre altele, locomotiva realizată înainte de Revoluție de către elevii școlii, dar și placa montată la aniversarea de 50 de ani.

     Expoziția „Încă o filă în povestea API 75 de ani”, realizată de doamnele profesoare Daniela Ardelean, Aniela Lung, Cristina Hossu, Monica Rusan și Mihaela Sălăjan, conține o multitudine de imagini și o mulțime de gânduri scrise de elevii școlii noastre.

     Povestea uneia dintre expoziții, spusă de coordonatoarea acesteia, doamna profesoară Daniela Ardelean, poate fi vizionată pe canalul nostru de Youtube, accesând linkul https://youtu.be/Q7adCa2GR3U


 

A consemnat,  prof. Mirel Matyas


Credit foto: prof. Daniela Ardelean, prof. Mirel Matyas

Pentru mai multe imagini accesați pagina de facebook

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.