»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Târgul regional al firmelor de exerciţiu „FIRMA DE EXERCIŢIU, O RAMPĂ DE LANSARE ÎN CARIERĂ”, ediţia a VI-a

Târgul regional al firmelor de exerciţiu „FIRMA DE EXERCIŢIU, O RAMPĂ DE LANSARE ÎN CARIERĂ”, ediţia a VI-a

1/3/2018

COLEGIUL TEHNIC „ALESANDRU PAPIU ILARIAN” Zalău organizează, în perioada 19.04.2018 – 20.04.2018, concursul naţional tehnic „FIRMA DE EXERCIŢIU, O RAMPĂ DE LANSARE ÎN CARIERĂ”, ediţia a VI-a, eveniment înscris în CAERI 2018, aprobat de MEN sub nr. 24986/2/22.01.2018, poziţia 2.131, domeniul tehnic.
 
În cadrul concursului vor avea loc activităţile: târgul firmelor de exerciţiu şi sesiunea de comunicări pentru profesori.
 
Pot participa la târgul naţional doar firmele de exerciţiu (primele 45 de firme înscrise) care sunt înregistrate la ROCT în anul şcolar 2017 - 2018.
 
Înregistrarea participării la târg se face în perioada 01.03.2018–31.03.2018 prin e-mail la adresa targFE_API@yahoo.com sau lucia_costea_st@yahoo.com pe baza formularelor de înregistrare pentru târg (anexa nr. 1). Termenul limită de trimitere a formularului de înregistrare completat, semnat, ştampilat şi scanat este dată de 31 martie 2018.
 
Începând cu această ediţie dorim să organizăm şi Sesiunea de comunicări pentru profesori „Firma de exerciţiu, o rampă de lansare în carieră”. La sesiunea de comunicări pentru profesori „Firma de exerciţiu, o rampă de lansare în carieră” participă profesorii coordonatori ai firmelor de exerciţiu cu participare directă la târg. Sesiunea de comunicări pentru profesori se va desfăşura pe durata unei zile. În cadrul sesiunii de comunicări, profesorii vor prezenta lucrările trimise spre publicare. La finalul activităţii, toţi profesorii coordonatori ai firmelor de exerciţiu vor primi diplome de participare şi carte cu ISBN pentru publicaţiile trimise de profesori în format electronic (CD). Persoanele care doresc să participe la simpozion vor expedia lucrarea integral în format electronic şi fişa de înscriere completată (anexa nr. 2) la adresa targFE_API@yahoo.com, şi matyas.zinia@yahoo.com în perioada 05 martie 201831 martie 2018.
 
Secţiunile de concurs sunt:

  • A. Secţiunea  ,,Cel mai bun stand expoziţional”

  • B. Secţiunea   ,,Cel mai bun catalog”

  • C. Secţiunea  ,,Cele mai bune materiale promoţionale”

  • D. Secţiunea  ,,Cea mai bună prezentare a firmei (PPT)”

  • E. Secţiunea   ,,Cel mai bun spot publicitar”

  • F. Secţiunea  ,,Cel mai bun manager’’

 
Premiul special  al juriului ,,Excelenţa în afaceri,,   va fi  acordat  firmei de exerciţiu care va impresiona prin  abilităţi  antreprenoriale deosebite.
 
Am fi bucuroşi să ne onoraţi cu prezenţa!
 

Echipa de proiect.
 
Persoana de contact,
Prof. Costea Lucia
lucia_costea_st@yahoo.com

 

Documentele referitoare la Concursului Naţional Tehnic „Firma de exerciţiu, o rampă de lansare în carieră”, ediţia a VI-a - Zalău, aprilie 2018, pot fi descărcate de mai jos:
 

  • Regulamentul Concursului Naţional Tehnic „Firma de exerciţiu, o rampă de lansare în carieră”aici
  • Formularul de înregistrare, aici.
  • Formularul de înregistrare cazare_masă, aici.
  • Fişa de înscriere pentru Sesiunea de comunicări pentru profesori, aici.

 


Site-ul şcolii: www.apizal.ro/viaţa şcolii/proiecte şi parteneriate
                      www.apizal.ro / viaţa şcolii/activităţi /evenimente

 

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.