»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » F.E. BELLISSIMA S.A - LOCUL I ÎN COMPETIŢIA BUSINESS PLAN – FAZA REGIONALĂ

F.E. BELLISSIMA S.A - LOCUL I ÎN COMPETIŢIA BUSINESS PLAN – FAZA REGIONALĂ

4/5/2017

Competiţia Business Plan se desfășoară din anul școlar 2008-2009 și se referă la elaborarea, prezentarea și evaluarea planurilor de afaceri concepute de  firmele de exercițiu, înregistrate pe ROCT (Centrala Naţională a Întreprinderilor simulate/a Firmelor de Exerciţiu ). Fazele competiției se derulează în 4 etape: etapa la nivel local, la nivel județean, regional și  național. În acest an școlar, 2016-2017, F.E. Bellissima S.A a reușit performanța de a obține Locul I la faza regională (regiunea de NV) a competiției care s-a desfășurat  în 11 aprilie 2017, la Colegiul Economic ,,Partenie Cosma” din Oradea. Firma de exercițiu a fost reprezentată de elevii Dragoș Daria  și Souca Daniel  din clasa a XI-a D și profesorul coordonator Balazs Adina, deși la realizarea planului de afaceri, elaborat după un set de criterii stabilite prin regulament au contribuit toți angajații F.E. Bellissima S.A, elevi ai clasei a XI –a D.
În această fază a competiției am avut ca adversari alte patru firme de exerciţiu: F.E. Seraphis S.R.L. din Baia Mare, județul Maramureș, F.E. Tourstar S.R.L. din Oradea, județul Bihor, F.E. Vin la tine S.R.L. din Satu Mare, județul Satu Mare și F.E. Qwerty S.R.L. din Cluj-Napoca, județul Cluj.
Ne bucurăm de succes și dorim să obținem un rezultat bun și la nivelul național al competiției, în perioada 11-12 mai 2017.
 
 

                                                                                                      A consemnat, prof. Balazs Adina
 

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.