»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » Premiul „Ioan Mocan” acordat elevului Mureşan Cristian

Premiul „Ioan Mocan” acordat elevului Mureşan Cristian

2/6/2019

Pentru a VI-a oară consecutiv, Catedra de Matematică şi Informatică a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” împreună cu domnul Remus Mocan acordă premiul „Ioan Mocan” elevului cu cele mai bune rezultate la matematică sau informatică.
   Premiul din anul şcolar 2018-2019 i-a revenit elevului MUREŞAN CRISTIAN, din clasa a XII-a A, pentru premiul I obţinut la etapa judeţeană a Olimpiadei de Informatică, secţiunea C#, participare la etapa naţională şi pentru premiile obţinute cu echipa de robotică.  Premiul „Ioan Mocan” constă într-o sumă de bani oferită cu generozitate de către domnul Remus Mocan şi o plachetă sponsorizată de către prof. Mirel Matyas - şeful catedrei de matematică-informatică.
   C# nefiind o materie studiată la şcoală este de remarcat munca individuală depusă de Cristian, ajutat fiind şi de profesorii de informatică.
   Câştigătorii ediţiilor anterioare au fost Cadar Adelina Cosmina (2013-2014, prof. Matyas Mirel), Baboș Sebastian (2014-2015 și 2015-2016, prof. Asztalos Lia), Negoescu Mihnea (2016-2017, prof. Sîrb Vasile), Opriş Anca (2017-2018, prof. Sîrb Vasile).


Credit foto: Sergiu Milaş

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul Activităţi/Evenimente.