»
Viața școlii » Activităţi/evenimente » „Viaţa are prioritate. Cheia e la tine!”

„Viaţa are prioritate. Cheia e la tine!”

15/11/2017

În perioada octombrie-noiembrie 2017, în  cadrul Proiectului educativ „Viaţa are prioritate. Cheia e la tine!”, avizat MEN în CAERI 2017, s-au desfășurat o serie de activități de prevenire a consumului de droguri, cu tema „Drogul – iluzie a libertății”,  în care au fost implicaţi elevi ai claselor a IX-a B, a IX-a H, a IX-a F, a X-a F, a XI-a F și a XI-a I, în scopul dobândirii unor abilităţi de viaţă necesare luării unor decizii corecte şi responsabile privind consumul de droguri.
Astfel, reprezentanta Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Sălaj, dna MIHAELA VANCEA le-a prezentat elevilor materiale cu caracter informativ, le-a oferit exemplificări concrete în care au fost implicaţi adolescenţi care au săvârşit infracţiuni sau au consumat droguri, dar şi riscurile şi repercusiunile acestui comportament deviant.
Întâlnirile au avut un caracter interactiv, elevii fiind implicați prin discuții și dezbateri referitoare la diferite studii de caz prezentate. La finalul activității, elevii implicați au format un flash-mob cu tema „Colorează-ți viața altfel!”

 

A consemnat, prof. Mihaela Sălăjan
Pentru mai multe imagini accesaţi pagina de facebook.

 Credit foto: prof. Mirel Matyas                                                                       

Pentru alte activităţi desfăşurate la API accesaţi link-ul 
Activităţi/Evenimente.